Velkommen til Premier Golf Travel Blog

Velkommen til vår svært underholdende og informative blogg. På Premier Golf’s Travel Blog finner du fantastiske reisetips, golfbaneanmeldelser, foreslåtte reiseruter, destinasjons- og resortoversikter, nyhetsartikler og mye mer. Premier Golf Travel Blog er regissert og skrevet av våre velreiste og erfarne golfreisespesialister, og har et brukervennlig format designet slik at du enkelt kan få tilgang til innsiktsfull og verdifull golfreiseinformasjon. Trygge reiser og nyt lesingen.

“Golf er et flott spill for kvinner, og jeg, sammen med 1086 kvinner PGA Professionals, gjør vårt beste for å spre ordet om alle de positive som kommer fra å delta i sporten,” sier Susan Bond, en PGA Professional i 29 år. “Det er et fantastisk kjøretøy som et forretningsverktøy og kvinner som reiser sammen for å spille golf fordel ved å utvikle forbindelser og ofte livslang vennskap.”

Bond vokste opp med å spille golf, og hun er godt bevandret i kvinnenes golfopplevelse.

De siste seks årene har Bond, utdannet ved University of Alabama, vært relationship advisor for PGA Magazine. Blant hennes ulike lederroller gjennom årene har vært New England PGA, Vice President 2014-2015 og New England PGA, sekretær 2011-2013.
Bond sier hun føler seg veldig komfortabel rundt golfbanen, men hun innser at mange nykommere til spillet, spesielt kvinner, er veldig skremt. Jeg tror den skremmende faktoren ofte hindrer kvinner i å prøve å spille, sier hun. “En viktig ting golfbaner kan gjøre er å gjøre anlegget mer kvinnelig vennlig. Enkle ting som god skilting, et elskverdig personale som får dem til å føle seg velkommen og instruksjon skreddersydd spesielt for kvinner er nyttige.” Hun fortsetter: “Når nykommere kan komme forbi skremmende faktor, de er mer avslappet og kan virkelig nyte spillet.”

Covid-19 krisen har tiltrukket seg en rekke nye golfere som har funnet de sosiale distancing aspekter av sporten til deres smak. “Det er et fantastisk fenomen, men vi ser mange kvinner og juniorer som gir golf et forsøk, og det er en stor ting.” Bond sier. “Forhåpentligvis vil de ha det gøy og fortsette å spille i fremtiden.”

Golf Reise For Kvinner

Bond sier at å reise for å spille flotte baner eller å delta på en resort golfskole er en måte for kvinnelige golfere å heve sitt nivå av glede med spillet. «En fin måte for kvinner å spille spillet og nyte kameratskapet til andre likesinnede kvinner er ved å reise sammen», sier Bond. For nybegynnere som ønsker å innlemme golf instruksjon i sin reiserute foreslår hun kvinner-vennlige feriesteder som PGA Village i Port St. Lucie, Florida og Pine Needles Lodge og Golf Club i Pinehurst, North Carolina, som er kjent for sin Ladies Golfari instruksjonsprogram. Å spille i utlandet bidrar til å utvide horisonten, og Bond sier destinasjoner som Irland og Italia appellerer til kvinner som liker golf og off-the-course livsstil. Delta på store arrangementer som Solheim Cup og US Women’s Open er også populære. Kvinner blir mer oppmerksomme på golfreisemuligheter, sier Bond. I 2019 koordinerte Bond en Pro-Am-turnering på Casa de Campo i Den dominikanske republikk, et viltvoksende kompleks spredt over 7000 dekar på landets sørøstkyst. Casa de Campo er et eventyrland av flotte strender, golfbaner i verdensklasse, flotte restauranter og velværefasiliteter. “Vi hadde 12 lag og skulle ha 20 lag i år til det ble kansellert på grunn av Covid-19,” sier hun. “Poenget er, kvinner elsker å komme sammen, og hvis de virkelig liker den generelle opplevelsen de vil fortelle andre kvinner.” Ikke overraskende gjelder Bonds resonnement for kvinnegolf generelt. Jo flere kvinner liker spillet jo mer vil de fortelle andre om hva de mangler.