Hvordan spiller du minigolf?

Minigolf spilles på samme måte som et tradisjonelt golfspill, men den eneste forskjellen er at du bare bruker en putter kontra alle køllene. En annen forskjell er at du ikke vil se gigantiske vindmøller og klovner hvis du spiller en vanlig runde golf. Ikke vanligvis.

Hva er det grunnleggende i golf?

Sakte ned, Tiger! Før du kan spille i den konkurransen, må du forstå det viktigste. Golf kommer ned til noen grunnleggende ting:

  • Reglene
  • Din sving
  • Riktig utstyr
  • Scoring
  • Et bra kurs

Golf er en sport som er designet for unge og gamle; menn, kvinner, barn – alle kan gå på banen! Hvis du til slutt ønsker å bli best, handler det om å starte med det grunnleggende.

Hva er reglene i golf?

Det er mange forskjellige regler i golf, men hvis du er nybegynner handler det om å vite hvordan du konkurrerer i et slagspill. Her er et par ting du bør huske på slik at du ikke blir sparket av kurset:

Det er ikke noe forsvar

Du kan ikke blokkere en spillers skudd eller prøve å forstyrre spillet, selv om konkurransen blir intens. Det er ikke kult å prøve å rote med andres spill bare fordi du ikke kan få det hole-in-one.

Bær kun 14 køller

Du har tillatt opptil 14 køller i vesken din under en konkurranserunde. Hvis du har med deg ekstrautstyr, kan du bli belastet med straffeslag for hvert hull du spiller.

Rekkefølge av spill

Spilleren lengst fra hullet er den første som slår. Fortsett i den rekkefølgen til du kommer til putterne, i så fall bør den nærmeste ballen gå først.

Provisorisk ball

Hvis ballen din er uspillbar (som den er under vann eller i en busk), får du høfligheten av å få lov til å slå en ball fra det opprinnelige stedet. Dette holder tempoet i spillet og gir deg en rettferdig sjanse.

Overhold kleskoden

Noen golfkøller har en streng kleskode som du må følge. Med andre ord, ikke møt opp i banandrakt og forvent å kunne spille. Når du er i tvil, kle deg konservativt og pent.

Ball faller av t-skjorten

Du kan re-tee ballen hvis den faller av på grunn av vind eller andre problemer utenfor din kontroll. På den annen side, hvis du suser fullstendig og luften får ballen til å falle, må du spille ballen som den ligger.

Uspillbare løgner

Det kan være hindringer på banen, som løpske golfbiler, busker eller dyr. I disse tilfellene kan du få et fritt fall, som lar deg flytte ballen rettferdig.