Klubber i vesken din

BRO

Er et lagformat for 4 spillere som krever en budstrategi av partnerne, omtrent som kortspillet med samme navn. Målet med spillet er at laget med lavest bud har en samlet poengsum lik eller lavere enn budet. Det første laget som byr, bestemmes på første tee. Muligheten for å by først veksler på hvert hull, uavhengig av hvem som vinner budet.

Teamet som byr først har to alternativer: 1. By antall slag de tror laget deres vil ha på hullet. 2. Gi budet til motstanderlaget.

Etter at det første budet er deklarert, har motstanderlaget følgende tre alternativer: 1. By en lavere poengsum. 2. Pass, som etablerer de andre lagene som byder på hullet. 3. Dobbelt hullverdien. (Hvis du mener at motstanderne ikke er i stand til å score lik eller lavere enn budet deres, har du muligheten til å doble poengverdien til hullet.) Bud fortsetter til det laveste budet er etablert.

Poeng opptjenes som følger: Teamet med lavest bud tjener poengverdien til hullet, hvis de scorer lik eller lavere enn budet. Teamet med lavest bud mister poengverdien til hullet hvis deres samlede poengsum er over budet.

FORMANN

Individuelt format for 3 eller 4 spillere. Den første spilleren som vinner et hull (uavgjort) blir styreleder. Hvis styrelederen vinner neste hull, vinner styrelederen et poeng fra de andre spillerne. Hvis hullet resulterer i uavgjort, er det ingen poeng opptjent, og styrelederen beholder stolen. Hvis en av de andre spillerne vinner et hull, er spilleren den nye styrelederen uten poeng vunnet eller tapt for det hullet. Spillere tjener poeng ved å vinne et hull ved å være styreleder.

KUTTER & SNIPS

Spill for 2 eller flere spillere som ønsker å forbedre spillet rundt. Poeng tildeles for forskjellige deler av spillet, og spilleren som samler flest poeng vinner. Spillerne på laget bestemmer på forhånd den faktiske verdien som skal plasseres på hvert poeng. Du kan betale alle med flere poeng enn deg, eller bare vinneren.