Hvordan spiller du golf?

Hvordan spiller du golf?

Golf spilles ved å gå på en bane og prøve å få ballen i 18 hull som du spiller fortløpende. Du vil at ballen skal senkes i angitt par, som er det maksimale antallet skudd du bør ta.

Dette er en grunnleggende oversikt over hvordan et typisk golfhull vil se ut: Det første trinnet er å sette opp tee i det angitte området kjent som tee-boksen og ta en sving. Deretter slår du ballen fra grov, fairway eller bunkers. Å slå ballen i vannet eller utenfor banen kan resultere i straff. Fortsett å bruke forskjellige klubber til ballen går i greenen og til slutt inn i hullet. Du har lov til å gå over pari, men det vil påvirke sluttresultatet ditt.

Et golfspill er ganske greit, men ta med en ekspert hvis du er usikker på hvor du skal begynne. Du vil at noen som er krydret skal vise deg tauene hvis du gir sporten et skudd for første gang.

Hvordan spiller du minigolf?

Minigolf spilles på samme måte som et tradisjonelt golfspill, men den eneste forskjellen er at du bare bruker en putter mot alle klubber. En annen forskjell er at du ikke ser gigantiske vindmøller og klovner hvis du spiller et vanlig golfspill. Ikke vanligvis.

Hva er det grunnleggende om golf?
Sakte, Tiger! Før du kan spille i den konkurransen, må du forstå det viktigste. Golf kommer ned på noen få grunnleggende ting:

  • Reglene
  • Svinget ditt
  • Riktig utstyr
  • Scorer
  • Et bra kurs

Golf er en sport som er designet for store og små; menn, kvinner, barn – alle kan komme på banen! Hvis du til slutt vil være best, handler det om å starte med det grunnleggende.

Hva er reglene i golf?

Det er mange forskjellige regler i golf, men hvis du er nybegynner, handler det om å vite hvordan du skal konkurrere i et slagspill. Her er noen ting du må huske på, slik at du ikke blir sparket av banen:

Kurs

Spillet består av å spille ballen fra en teingbane inn i et hull ved påfølgende slag i samsvar med reglene. Den fastsatte runden består av 18 hull, og de fleste golfbaner har 18. Standard 18-hullsbaner måler fra 6500 til 7000 meter (5900 til 6400 meter); individuelle hull er fra 100 til 600 meter (90 til 550 meter). Noen baner har bare ni hull; disse spilles to ganger i en fastsatt runde. Klubbene er designet for de forskjellige posisjonene der ballen kan hvile og for de forskjellige avstandene til hullet. Målet er å hull ballen i færrest slag.

Tidlig på 1800-tallet var det ikke enighet om antall hull på en golfbane; lokalitetene var veldig forskjellige i saken. Da populariteten til Leith, med sine fem hull, avtok og St. Andrews ble knutepunktet, ble runden på 18 hull etablert. Opprinnelig arkiverte St. Andrews-hullene rett ut langs kysten og ble spilt omvendt for hjemreisen – 11 hull hver vei. I 1764 ble runden modifisert til 18 hull. Mangfoldet av baner gir golf en egen sjarm.