For å opprettholde upartiskhet brukte vi ikke vår personlige mening på noen måte.

For å kompilere rangeringen sporet vi hundrevis av uavhengige golfnettsteder fra hele verden. Vi opprettet deretter en shortlist av de 50 beste golfbloggene rangert hovedsakelig av deres rizk Alexa-poengsum, men tar også hensyn til deres domene- og sidemyndighet som definert av MOZ.

Vi tar sikte på å oppdatere vår rangering av de beste golfbloggene hvert år. Dataene for årets rangering ble samlet inn i løpet av uken som begynner 25 mai 2020 . En stor gratulasjoner til alle golf blogger som gjorde det på årets liste og til de som forbedret en rekke flekker!! Vi likte godt å gjennomgå nettstedene dine og ser frem til å se hvordan du utvikler deg og utvikler deg over tid! For de golfbloggene som ikke kom seg inn på Golf Assessor-listen, ikke kom deg ned. Vi vil oppdatere listen juni 2021 og med litt hardt arbeid er vi sikker på at du vil få en omtale da!

En veiledning til tre-ball formater

I Medal golf og andre individuelle konkurranser, spillere generelt tee av i tre-baller. Men når det gjelder søndagens opprulling eller et “sprettspill” blant venner, blir tre aldri sett på som det magiske tallet. Men dette trenger ikke å være tilfelle. Her gir vi noen av de beste alternativene for deg å nyte et konkurransedyktig spill når du spiller i en tre-ball.

Matchspill med tre ball

Hver spiller tar på seg de to andre gruppemedlemmene i standard singler match play-format. Handicap kvoter er tatt mot den laveste spilleren; de høyere spillerne bør få full forskjell. I dette formatet, selv om du har blitt dunket av en av dine spillpartnere, kan du fortsatt ha en sjanse til å løse deg inn mot den andre. Eller du kan prøve en beste ballkamp. Den laveste handicapper konkurrerer mot den beste ballen av de to andre.

Wentworth

For å beskrive dette, la oss ringe spillerne A, B og C. Den laveste handicapper spiller av scratch, de to andre får 3/4 av forskjellen. For de første seks hullene A tar på seg bedre ball av B og C, for de neste seks B tar på bedre ball av A og C og for de siste seks C tar på bedre ball av A og B. Hvis enkeltspilleren vinner et hull får han et poeng, hvis paret vinner et hull, får de begge et poeng. Vinneren er mannen med flest poeng etter 18 hull.

Barracuda

Hvert hull spilles til kampspillformatet for seks poeng. Vinneren av hullet får fire poeng og andreplassen får to poeng. Hvis andreplassen deles, får spillerne ett poeng hver. Hvis to spillere knytter seg til å vinne hullet, får de begge tre poeng. Hvis alle tre binder hullet, får de to poeng hver. Vinneren er mannen med flest poeng etter 18 hull.

På abbor

Hensikten med spillet er å vinne poeng, men du kan bare gjøre det når du er “på abbor”. For å komme på abbor må du vinne et hull direkte fra dine spillpartnere – full handicap kvote. Når du er på abboren kan du få poeng ved å vinne ytterligere hull direkte – et punkt et hull. Men hvis en av partnerne dine vinner et hull direkte, vil de slå deg av abboren og ta posisjonen for seg selv. Vinneren er mannen med flest poeng etter 18 hull.

Trekanter

En av dere spiller som singel, de to andre spiller alternative skudd med en ball, som i foursomes. Du kan spille en medalje, Stableford eller matchplay konkurranse. For Medal og Stableford skal enkeltspilleren få sitt fulle handikap mens paret får halvparten av sitt kombinerte handikap. I matchplay bør den som er høyere (den ene eller halvparten av den kombinerte summen av paret) få hele forskjellen.

Skins

Målet er å vinne et hull direkte mot dine to spillpartnere. Hvis dette oppnås, tjener du en “hud”. Hvis ingen vinner hullet direkte, er følgende hull verdt to “skinn”, et annet slips og følgende hull vil være verdt tre. Skinnene påløper slik til noen vinner et hull direkte, og da vil følgende hull være verdt en hud igjen. Vinneren er spilleren med flest skins på slutten av 18 hull. Så hvis du kommer på første tee og finner din ukentlige fourball redusert til en tre, ikke panikk, det er ikke nødvendig å gå tilbake til individuelle slagspill eller Stableford. Vurder ett av alternativene ovenfor og hold ting en god del mer omgjengelig.