STORT GJENNOMBRUDD

GLOBALE FEIL

SAN FRANSISCO, CA-Enhver person eksternt forbundet med PGA så dette komme … Å se Collin Morikawas spill på turné er noe sånt som å være vitne til en tornado som er bestemt til å treffe byen din fra milevis utenfor vinduet ditt. Du får en følelse av at noe forferdelig er på vei mot deg, men du er lammet av ren storhet av kraften. I stedet for å løpe bort i utgangspunktet, sitter du og ser på, om bare for minutt … Så, akkurat som du knipser tilbake til virkeligheten og febrilsk samle kjære, dyrebare resourses og til slutt begynner å flykte: du er truffet. Tornadoen har faktisk kommet i full effekt.

PGA-mesterskapet

I sin andre store turnering satte Collin Morikawa seg offisielt på scenen denne siste uken på TPC Harding Park. Morikawas feiende ytelse la midjen til en av de mest dekorerte og konkurransedyktige Dag 4-ledertavlene i PGA Championship-historien. Morikawas stål oppførsel og mental seighet presset ham forbi feltet, endte på 13-under, samtidig som vi med et øyeblikk å huske å treffe et skudd for tidene for å sikre sin første profesjonelle store mesterskapet. Morikawas triumf på TPC Harding var en sann kulminasjonen av hans komplette ferdighetssett. Han har en imponerende kontroll over sitt eget spill, og er tro mot seg selv mens han ikke bøyer seg for trender i PGA Championship. Til tross for en beskjeden 290,5 avg. på stasjoner av tee, Morikawa er avhengig av sin disiplin som ble vist på greener med sin kjøring nøyaktighet (69,64%), treffer 39 av 56 fairways, landing på kort gress en rå 70% av tiden, godt foran feltet gjennomsnitt på 50%. Morikawa er den første spilleren siden Louis Oosthuizen (2010 The Open Championship) til å vinne en major mens han leder feltet i kjøring nøyaktighet. Morikawas mesterklasse sette (8.086) effektivt lukke døren på alle andre aspiranter før de selv innså hva som skjedde.

Min største ta bort er at europeiske kommentatorer er veldig dempet når det gjelder kunsten å dissing golfere dårlig spill og gjennomføring på en profesjonell kurs. Detry/Pepperell-sekvensen (‘3:50-‘5:00) var spesielt vanskelig å se på, men play-by-play var så sømløs og glatt tragediene ble bygget opp i en vanskelig komfortabel sekvens. Den diplomatiske natur deres telecast fortsatt drypper med en enorm mengde skygge og får meg til å føle at jeg ser golf høydepunkter på Masterpiece Theater Hva er det med golf som har meg så grundig underholdt ved å være vitne til disse togvraklignende situasjonene på det vakre, grønne, profesjonelt velstelte teppet som bryter viljen til svært rike menn like mye som jeg beundrer storheten og gjennomføringen av spillet når det spilles på sitt høyeste nivå? Jeg får nok aldri vite… I alle henseende, fant jeg meg selv synker inn i sofaen min på altfor sent / altfor tidlig time om morgenen nipper på noen Ginger Peach Gurkemeie te (utmerket smak, btw …) og i en dis besluttet å slå opp “elendige golf skudd” som viste seg å være en av de beste halvsøvne beslutninger som jeg har gjort i ganske lang tid … eller i det minste siden forrige gang jeg bestemte meg for å trykke på snooze-knappen kl 11:43.m….som var litt over 5 måneder siden … Allikevel… Jeg går av. En liten distraksjon for dagen skadet aldri noen… Nyte!