Portland-En

Equalling Oregons spektakulære golftilbud er en rekreasjons-, aktivitets- og underholdningsmeny som appellerer til et bredt utvalg av smaker og ønsker. Her er bare noen få opplevelser du kan nyte når du forlater

fairwayene

Portland-One av USAs mest pittoreske byer, Portland sitter på Columbia og Willamette med snødekte Mount Hood i det fjerne. Den walkable sentrum kjernen er full av mikrobryggerier og kaffehus. Må se attraksjoner inkluderer Oregon Zoo, Lan Su Chinese Garden, Portland Saturday Market og Powell’s City of Books. For treningsentusiaster har den 5156 hektar store Forest Park mer enn 110 miles med stier i byen.

Willamette Wine Valley- Oppmerksomhet alle Pinot noir Lovers! Denne 150 kilometer lange/60 kilometer brede dalen ca. 80 miles sør for Portland huser mer enn 500 vinprodusenter og smaker rom og mange prisbelønte Pinot noir. Du vil også finne noen flotte Pinot gris, Chardonnay og Pinot blanc. Noen av de populære vingårdene å besøke inkluderer King Estates, Adelsheim Vineyard, Archery Summit, Carlton Winemaker’s Studio, Cristom Vineyards, Domaine Serene og Elk Cove Vineyards. Det er en eklektisk blanding av vinturer du kan ta. Bare klikk HER for full liste. Byen Bend- Ligger i nærheten av Pronghorn og Sunriver Resorts, denne byen på mer enn 100.000 mennesker sitter på Elven Deschutes. Det er en inngangsport for mange utendørs idretter som fiske, fotturer og rafting. Den har flere prisbelønte feriesteder, og hvis du liker øl, er du heldig, Bend er pepret med puber og mikrobryggerier. Ikke gå glipp av Bend Ale Trail, som tar deg til 10 håndverksbryggerier i verdensklasse, alt innen gangavstand fra hverandre. For eventyrlystne, hodet til Bend urbane whitewater park på elva hvor du kan nyte whitewater kajakkpadling, rør flytende, elv bodyboarding og mer Fantastisk fiske- Enten du vil treffe det åpne havet, fly fisk i en uberørt bekk eller slippe en linje i en glitrende innsjø, er alternativene i Oregon rikelig og fristende. Oregon har 58 miles kystlinje og det en mer enn nok charter kapteiner som tar deg ut for å fange havlaks, kveite og albacore tunfisk for å nevne noen. Innlandet, Willamette Valley tilbyr muligheter til å fange chinook, ørret og steelhead. Dalen har også mange innsjøer hvor bass, steinbit, ørret og crappies er de store fangstene. For regnbueørret, hodet til sørlige Oregon og vannet rundt Klamath Falls.

Bestill med selvtillit

I disse usikre tider kan du bestille med selvtillit og klarhet med Premier Golf. Gir en garanti for fleksibilitet og hjelp til å endre reiseplaner i henhold til spesifikke bekymringer og behov. Det erfarne Premier Golf Team har den inngående kunnskapen til å gjøre endringer smart og raskt. Bandon Dunes 2021 tee ganger er fullt refunderbare.