Golflag

BRO

Er et lagformat for 4 spillere som krever en budstrategi fra partnerne, omtrent som kortspillet med samme navn. Målet med spillet er at laget med lavest bud skal ha en samlet poengsum som er lik eller lavere enn budet. Det første laget som byr bestemmes på første tee. Alternativet til å by først veksler på hvert hull uavhengig av hvem som vinner budet.

Laget som byr først har to alternativer: 1. By det antall slag de tror laget vil ha på hullet. 2. Send budet til motstanderlaget.

Etter at det første budet er erklært, har motstanderlaget følgende tre alternativer: 1. By en lavere poengsum. 2. Pass, som fastsetter de andre lagene som byr på hullet. 3. Doble poengverdien til hullet. (Hvis du tror at motstanderne dine ikke er i stand til å score lik eller lavere enn budet deres, har du muligheten til å doble poengverdien til hullet.) Budgivning fortsetter til det laveste budet er etablert.

Poeng opptjenes som følger: Laget med lavest bud tjener poengverdien av hullet, hvis de scorer lik eller lavere enn budet. Laget med lavest bud mister poengverdien til hullet hvis deres samlede poengsum er over budet.

FORMANN

Individuelt format for 3 eller 4 spillere. Den første spilleren som vinner et hull (ubundet) blir styreleder. Hvis formannen vinner neste hull, vinner formannen et poeng fra de andre spillerne. Skulle hullet resultere i uavgjort er det ingen poeng opptjent og formannen beholder stolen. Hvis en av de andre spillerne vinner et hull, er den spilleren den nye styrelederen uten poeng vunnet eller tapt for det hullet. Spillere tjener poeng ved å vinne et hull ved å være styreleder.

KUTTER OG KLIPP

Spill for 2 eller flere spillere som ønsker å forbedre alt rundt spillet. Poeng tildeles for ulike deler av spillet og spilleren som samler flest poeng vinner. Spillerne på laget bestemmer på forhånd den faktiske verdien som skal plasseres på hvert poeng. Du kan betale alle med flere poeng enn deg, eller bare vinneren.