Beste golfspill

Inkluder alltid handikap når du kan

Hvis du har 10 handicap og spiller mot 6 handicap bør du få 4 slag for 18 hulls runden.

Mangel på spill gir deg ikke slag

Bare fordi noen sier at de ikke har spilt mye i det siste, eller ikke har spilt en bestemt bane, gir dem ikke ekstra spillerom. Handikappet ditt er ditt handikap, og hvis du spiller mot noen som prøver å få ekstra slag, forvent å bli skilt fra pengene dine.

De fleste venner vet hvor gode de andre er, uavhengig av hvor lenge siden de spilte. Hvis du spiller med noen som nekter å fortelle deg deres handikap, vil jeg foreslå å holde innsatsen til et minimum. Ingen liker en sandbagger når det kommer til å spille om penger eller premier.

Bruk handikap når du setter lag

Dette er sannsynligvis en selvfølge, men de laveste og høyeste handicapspillerne bør slå seg sammen. Noen ganger hvis golfspillet mellom hver er omtrent det samme, kan lagene settes opp annerledes. Enten det er en omkamp eller søppelpraten har delt lagene, sørg for å bruke handicap når det er aktuelt. Hvis alles handicap er riktig, bør konkurransen være jevn.

Pass deg for utenforstående spillere

Forhåpentligvis kan du få en foursome med vennene dine, men noen ganger fungerer det bare ikke slik. Du kan få et enkelt kast inn i gruppen. Hvis de er ute etter litt golfspill, vær forsiktig. Etter det første hullet vil du sannsynligvis innse om du har gjort en feil. Hold innsatsene lave, og ha det gøy.

Nå som noen grunnregler er satt, her er noen enkle og morsomme golfgamblingspill du kan spille for å intensivere runden.

Nassau

Spillet Nassau er et slags nedlagt golfspill. Hvis ingen føler seg optimistiske om spillet sitt, eller hvis en fremmed er inkludert, er Nassau akkurat nok konkurranse til å holde det interessant uten å føle seg urolig.

Hvordan det spilles

Nassau er en bestball-match, noe som betyr at det er 2 mot 2. Vinneren bestemmes av laget med best score på det hullet. Legg sammen poengsummene etter hver ni og finn vinneren.

Nassau består av tre forskjellige innsatser. En for de 9 foran, en for de bakre 9 og en for hele 18 hull.

Hvis alle føler seg sjenerte er en 2-2-4 en god måte å starte på. De første 9 er verdt $2, de bakerste 9 er verdt $2 og 18-hulls matchen er verdt $4. Hvis du vinner alle tre får du $8. Innsatsen er lav, men akkurat nok til å ha litt konkurranse.

Hvis du er blant venner, kan du krydre det opp til 5-5-10. Samme prinsipp som 2-2-4, men med litt mer juice. Det som er bra med Nassau er at det er enkelt, og du kan spille for så lite eller så mye penger du vil.

Skinn

Skins er spillet du ser de store guttene spille på TV, og på samme måte som Nassau er det et enkelt golfspill å spille. En av de gode tingene med skins er at du ikke trenger en foursome for å spille. Hvis den fjerde melder seg syk, og det bare er tre av dere, kan skinn være det beste spillet.